Home / Actualitate / Conducea fără permis

Conducea fără permis

Un echipaj rutier aflat sâmbătă, ora 10.00, pe str. Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea şi blocarea acestuia în trafic. Astfel, conducătorul auto identificat ca fiind un bărbat de 35 de ani din comuna Șcheia, a sărit pe bancheta din spate a autoturismului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Tot sâmbătă, ora 18.00, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control la intersecția DN 2E, cu DC Satu Nou din comuna Marginea motocicleta tip off-road condusă de un localnic de 15 ani. La verificări polițiștii au constatat faptul că minorul nu are permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motocicleta nu era înmatriculată sau înregistrată.

și în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Maratonul Cetăți Suceava- 21 septembrie 2019

Este un eveniment caritabil sportiv, din ramura alergare, menit să sprijine proiectul Organizației Salvați Copiii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.