Home / Actualitate / La vederea polițiștilor de frontieră, cărăușii au abandonat 20 de colete cu țigări de contrabandă

La vederea polițiștilor de frontieră, cărăușii au abandonat 20 de colete cu țigări de contrabandă

Sâmbătă, 25 mai a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – ITPF Sighetu Marmației a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de competență. Astfel, în jurul orei 09.30, un echipaj al poliției de frontieră a observat, pe direcția localității Straja, jud. Suceava, mai mult persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul țării, câteva colete voluminoase. În momentul în care au observat echipajul poliției de frontieră, acestea au abandonat coletele și au fugit, dispersându-se în direcții diferite.

Pentru reținerea persoanelor care nu s-au supus somațiilor legale prin voce, ftontieriștii au tras 6 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit.

Imediat, au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment în vederea cercetării în comun a cazului, concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice de verificare a zonei. Cele 20 de colete descoperite la fața locului au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 41.460 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 485.000 lei.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Maratonul Cetăți Suceava- 21 septembrie 2019

Este un eveniment caritabil sportiv, din ramura alergare, menit să sprijine proiectul Organizației Salvați Copiii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.