EXPOZIŢIA – CONCURS DE DESENE “VIS DE COPIL ÎN CASA BUNICILOR”, LA HANUL DOMNESC

Vineri, 7 iunie ora 12 a.c. la Muzeul Etnografic Hanul Domnesc a avut loc vernisajul expoziţiei – concurs de desene VIS DE COPIL ÎN CASA BUNICILOR aflată la cea de a XXIII-a ediţie, organizată de către Serviciul Etnografie.

Anul acesta au participat cu desene 130 de copii din 12 şcoli ale judeţului Suceava iar tema propusă de organizatori a fost „ De la lut, la strachină, oală, ulcior…”.

Comisia de jurizare care a decis acordarea premiilor pentru cei mai talentaţi copii a fost formată din profesori de specialitate de la şcolile cu cel mai mare număr de participanţi la concurs şi specialişti din cadrul muzeului. Astfel, preşedinte de comisie a fost Inspector Arte – Ceică Loredana de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, secretar – prof. Chifan Cătălin de la Col. de Artă „C.Porumbescu”, membri – prof. Mera Simona de la Colegiul Mihai Eminescu, muzeograf Cruşninschi Maria – Muzeul Bucovinei, prof. Oana Miron – Col de Artă „C.Porumbescu”.

Premiile pe categorii de vârstă (7 – 11 ani respectiv 12 – 15 ani) s-au acordat astfel:

Premiul I: HISEM ANASTASIA – COL DE ARTĂ C. PORUMBESCU, CL. A III; CIOATĂ ANDREEA NICOLETA – COL DE ARTĂ C. PORUMBESCU, CL. A IX B; CHIHAIA ILINCA – COL MIHAI EMINESCU, CL . VI B; CHIPERI ELENA GABRIELA – COL DE ARTĂ, CL. A IX B; RUSU MĂLINA MARIA, PALATUL COPIILOR, CL. A IV.

Premiul II: POAMĂNEAGRĂ ŞTEFANIA MIRUNA – PALATUL COPIILOR, CL A V; CRISTINA ARMANU, COL DE ARTĂ, CL A IV B; LUŞCĂ ANDRREA, CSEI SF. ANDREI, G. HUMORULUI, CL A VII; MAIA ANASTASIA ANTON, COL DE ARTĂ, CL A III; NEAGU IULIANA SÎNZIANA, COL M. EMINESCU, CL . V B; MOVANU IASMINA ANDREEA, COL. M. EMINESCU, V A;

Premiul III: SARA MOROŞANU, COL DE ARTĂ, CL A I; HRIŢULEAC SIMONA, COL. DE ARTĂ, CL A III-A; JITARIU MARIA, PALATUL COPIILOR, CL A VI; DRĂGUŢU ECATERINA, COL DE ARTĂ, CL A IV B; ROMAN ŞTEFAN, PALATUL COPIILOR, CL. A III; LEFTER OCTAVIAN, ŞC. GIMN. NR 10, CL PREGĂTITOARE B; MARIA ISABELLA MURARIU , COL. DE ARTĂ, CL A III A; CĂLIN ELISA RAHELA, COL. DE ARTĂ, CL IV A.

Premiile (5 premii I, 6 premii II şi 8 premii III) oferite de către Muzeul Bucovinei au fost în valoare de 1800 lei. Organizatorii au acordat şi 30 de menţiuni, câte 15 pentru fiecare categorie de vârstă.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.