Home / Divertisment / Marșul Absolvenților USV 2019

Marșul Absolvenților USV 2019

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează joi, 13 iunie, Marşul Absolvenţilor, o sărbătoare a tinereţii, a bucuriei, un evenimentaflat la cea de-a treia ediţie, dedicat celor care încheie în acest an studiile de licenţă şi de masterat. „La momentul festiv al absolvirii promoţiei 2019, am convingerea că universitatea suceveană şi-a îndeplinit în mare măsură rolul de a forma viitorii specialişti, atât din perspectiva dezvoltăriilor personale, cât şi a adaptabilităţii mai facile la meseriile viitorului. Ne vom pute amândri cu această generaţie de absolvenți ai USV! ” a spus Rectorul Universităţii USV, prof.univ.dr. ing. Valentin Popa.

La fel ca în anii precedenți, studenţii vor pleca de la Universitate și se vor deplasa către zona centrală a orașului, pe esplanada Casei de Cultură, undeva avea loc şi o festivitate de absolvire, urmată de un concert al  trupei ZDOB şi ZDUB.

„Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, oferind un show live spectaculos. Cu ceva din hip-hop, drum’n’bass, jungle, punk, un crossover muzical original, unde se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. O trupă șarmantă, care lasă urme adânci în istoria muzicală a Moldovei, totodată simțindu-se acasă pe orice scenă”, au menţionat organizatorii.

La „Marșul Absolvenților USV” sunt așteptați să participe circa 1.500 de absolvenți de la studiile de licență și aproximativ 700 de absolvenți de masterat.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Universitar sucevean în vizită de lucru la CERN

Lectorul univ. dr. fiz. Cristian Pîrghie se află într-o vizită de lucru la CERN, până …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.