Home / Actualitate / Campanie de sterilizare a câinilor cu stăpân

Campanie de sterilizare a câinilor cu stăpân

Asociația CASA LUI PATROCLE organizează în zilele de 13 și 15 iunie, o campanie de sterilizare a câinilor cu stăpân: “Iar voi trebuie să faceți un singur lucru, să sunati, să vă faceți o programare, să vă sterilizați animalul, iar în felul acesta dați dovadă de responsabilitate față de voi înșivă și față de societatea în care trăim! Haideți la campanie!”

Organizația a oferit și câteva detalii:
– Deoarece locurile campaniei sunt limitate, PRIORITATE au deținătorii de maidanezi, câini culeși și salvați de pe străzi, sau aflați în grija acestora, și NU proprietarii de câini de rasă!

– pentru programari: 0759692962
– câinii se vor preda dimineata între orele 7 și 9 și vor fi luați înapoi a doua zi dimineața între orele 7 și 9 la cabinetul Scooby Vet (pe Mărășești, lângă Catedrală, în parcarea MPO)
– NU asigurăm transportul animalelor (nici contracost, deoarece nu avem timp)
– se pot aduce animalele cu vârsta peste 8 luni, sanatoase, si NU femelele în călduri!

– sterilizarea este gratuită, ÎNSĂ dvs trebuie să achitați costul antibioticelor postoperatorii pentru două zile (pe care le puteți procura de la cabinet sau de la orice farmacie veterinară)
– în cazul sterilizării CÂINILOR, legislația ne obligă să-i microcipăm, să-i introducem în RECS (Registrul de Evidență a Câinilor cu Stăpân) și să le facem carnet de sănătate, proceduri care costă 10 lei.

– ATENȚIE: prindeți animalele de cu seara și nu le dati deloc să mănânce până le aduceti la cabinet; daca mănâncă, există riscul să vomite după anestezie, să se înece sau să aspire în plămâni mâncarea vomitată, și să moară.
– dupa sterilizare, animalele trebuie ținute în casă sau într-o anexă la cald sub supraveghere până a doua zi și chiar două zile (pe perioada verii), iar cățelelor este recomandat să li se pună guler/ coif din plastic sau o hainuta peste operatie

– operația de sterilizare nu include deparazitarea externă/ internă, analize, ecograf.

– animalele pot avea diferite boli care pot impiedica sterilizarea lor sau pot fi declanșate după sterilizare; pentru a nu exista astfel de probleme, puteti merge cu animalele la control înainte de sterilizare.

FII RESPONSABIL!
HAI LA CAMPANIE!

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Polițiștii au aplicat 640 de sancțiuni contravenționale în “minivacanța de Sf. Maria”

Poliţiştii suceveni au acţionat zilnic în perioada 15.08-18.08.2019, pentru pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, dar şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.