Home / Divertisment / Cargo, Alessia și Irina Rimes cântă la Zilele Sucevei

Cargo, Alessia și Irina Rimes cântă la Zilele Sucevei

Evenimentele dedicate Zilelor Sucevei vor debuta vineri, 21 iunie și vor dura până pe 25 iunie inclusiv, cu numeroase manifestări artistice.

Principalii invitați ai concertelor din acest an, la Zilele Orașului, sunt Cargo, Alessia și Irina Rimes, după cum a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

„ Am văzut întrebări legate de bugetul alocat anul acesta, de ce este mai mare decât în alți ani. Trebuie să ținem cont și de faptul că evenimentele se desfășoară timp de mai multe zile, în intervalul 21 – 25 iunie, iar suplimentarea a fost necesară necesară ca urmare a studierii ofertelor trimise de impresarii artiștilor, precum și a analizării tuturor cheltuielilor necesare susținerii spectacolelor”, a spus edilul sucevean.

Ediția din acest an a Zilelor Sucevei beneficiază de un buget total de 300.000 de lei, cel mai mare de până acum, din care 250.000 de lei sunt fonduri alocate de la bugetul local, iar diferența de la partenerul care găzduiește manifestările principale, Iulius Mall.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

ANSAMBLUL ARTISTIC ”CIPRIAN PORUMBESCU”- 65 de ani de activitate la superlativ. Programul spectacolelor aniversare din perioada 11 – 13 septembrie 2019

Pe parcursul a trei zile, în perioada 11 – 13 septembrie 2019, sucevenii și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.