UPDATE: Mașină răsturnată lângă podul din Șcheia

Un accident ce putea avea urmări tragice a avut loc miercuri, în zori.  Potrivit ISU Bucovina, un autoturism s-a răsturnat la ieșire din Suceava spre Șcheia fiind implicate două persoane.  Spre norocul lor nu au rămas încarcerate deși mașina a fost foarte avariată în partea de sus, iar la sosirea modulului SMURD a Detașamentului de Pompieri Suceava ocupanții autoturismului erau conștienți.

În sprijinul SMURD-ului a venit și un echipaj de la Ambulanța Suceava.

Potrivit IPJ Suceava: pe 19.06.2019, ora 05.20, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 17 din comuna Șcheia, un bărbat de 63 de ani din județul Botoșani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat în coliziune cu stâlpul unui panou publicitar din afară părţii carosabile și cu învelișul unei țevi de termoficare, după care s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui bărbat de 61 de ani din municipiul Suceava, pasager în autoturism.Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Incendiul de la Marginea nu a fost provocat, ci a plecat de la un scurtcircuit

Incendiul din noaptea de miercuri spre joi de la Marginea, unde a ars un adăpost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.