Home / Actualitate / Foto-video: Polițiștii l-au arestat pe cel care a aruncat cu bolovani în Mocăniță și a tăiat cauciucurile mașinilor turiștilor

Foto-video: Polițiștii l-au arestat pe cel care a aruncat cu bolovani în Mocăniță și a tăiat cauciucurile mașinilor turiștilor

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul care la începutul săptămânii a săvârșit mai multe acte de vandalism asupra unor turiști aflați în zona traseului mocăniței din Vatra Moldoviței.

Reamintim că la data de 17.06.2019, orele 17, polițiștii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au fost sesizaţi de mecanicul locomotivei Mocănița, iar ulterior prin SNAU 112 de către un bărbat de 31 ani din mun. București cu privire la faptul că la un număr de cca. 10 autoturisme parcate în gara C.F.R. Moldovița-Mocănița, au găsit cauciucurile tăiate.

La fața locului, au fost identificate 4 autoturisme, despre care proprietarii acestora au declarat verbal că în momentul în care s-au întors din cursa Argel – Moldovița au găsit fiecare cauciucurile de la roțile stânga față dezumflate, ulterior constatând că au fost înțepate lateral. Turiștii au mai declarat faptul că în parcare au fost găsite un număr de 10 autoturisme, toate cu cauciucurile de la roata dreaptă față dezumflate, distruse, însă proprietarii au schimbat anvelopele și au plecat.

Potrivit informațiilor furnizate duminică după-amiază de IPJ Suceava, din probatoriul adminstrat a rezultat faptul că un bărbat de 42 de ani din comuna Vatra Moldoviței a săvârșit aceste fapte, acesta postând de asemenea, un vehicul pe calea ferată obstrucționând circulația Mocăniței și aruncând cu pietre în direcția acesteia. Astfel, a fost extinsă urmărirea penală și față de infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice și infracțiuni de distrugere, precum și pentru infracțiunea de distrugerea sau semnalizarea falsă fapte prevăzute de Codul Penal,, fapte prevăzute de Codul Penal, ca urmare a blocării cu obiecte de mari dimensiuni a căii ferate înguste Mocănița.

Duminică, suspectul de 42 de ani a fost identificat pe raza satului Argel, a fost ridicat și condus la sediul Secției de Poliție Vama, unde a fost audiat. Ulterior pe numele său a fost emisă Ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 ore începând cu data de 23.06.2019, orele 13.00- 24.06.2019 orele 13.00, iar prin intermediul escortei a fost transportat către I.P.J Suceava-Centru Arest, unde a fost încarcerat.

Foto

Video sursa YouTube Realitatea Locala

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Patru dosare penale pentru alcool, și unul pentru un puști de 15 ani, pentru conducere fără permis

În ziua de duminică, polițiștii au întocmit actele necesare pentru 5 dosare penale. Astfel, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.