Home / Actualitate / Plin de șoferi băuți pe drumurile din județ

Plin de șoferi băuți pe drumurile din județ

Încă un lot de șoferi băuți depistați pe drumurile din județ. Potrivit unui comunicat transmis azi, de IPJ Suceava, duminică, la orele 00:29, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată despre faptul că, pe DN 29 din comuna Dumbrăveni, circulă un autoturism al cărui conducător auto este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice. În zona indicată, polițiștii au identificat autoturismul indicat al cărui conducător auto a fost legitimat în persoana unui bărbat  de 40 ani din Suceava. Fiindcă emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, manifestând o atitudine agresivă, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea, încătușarea și transportarea acestuia la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe ”.

La ora 08.15, un  echipaj din cadrul Serviciului Rutier – IPJ Suceava, în timp ce efectua serviciul de control şi supraveghere a traficului pe DN17, pe raza comunei  Şcheia, a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Ilişeşti, care avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare emise de autoritățile germane, valabile doar pe teritoriul statului german. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul a fost radiat din circulaţie la 24.05.2019. i s-a întocmit  dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducere unui vehicul neînmatriculat”.

Tot duminică, la ora 17.32, un echipaj din cadrul cadrul Compartimentului Rutier Fălticeni a oprit pentru control, pe D.N. 2, pe raza comunei Vadu Moldovei, autoturismul condus de un bărbat de 25 de ani din comuna Boroaia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că dreptul de conducere al bărbatului figurează ,,cu restricții – suspendat”. I s-a întocmit  dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La ora 17.30, un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe D.C. Frătăuţii Vechi autoturismul condus de un localnic de 60 de ani. Întrucât mirosea a alcool, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,03 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

La ora 23.05, polițiștii Secției Poliție Rurală 2 Ipoteşti au oprit pentru control, pe strada Mitropoliei din municipiul Suceava, autoturismul condus de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Rădăuți. Și acesta emana halenă alcoolică, astfel că a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,91 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Fetiță de 10 ani lovită de o mașină după ce a luat-o la fugă prin spatele unui autobuz, în zona Frasin

Marți, în jurul orei 08.25, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 177A, în afara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.