Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Un siretean beat și fără permis depistat noaptea, în trafic

Polițiștii Secției 13 de Poliție Rurală Bălcăuți, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Calafindești, au oprit duminică, în jurul orei 00.30, pentru control un autoturism ce se deplasa pe D.J. 209 D dinspre comuna Șerbăuți spre comuna Calafindești. În urma legitimării conducătorului auto polițiștii au stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 42 ani, din orașul Siret, iar în urma verificărilor a rezultat faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie şi, fiindcă mirosea a  alcool i s-a solicitat să efectueze testul cu aparatul alcooltest, dar a refuzat. În aceste condiții, a fost condus la Spitalul orășenesc Siret în vederea prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, șoferul refuzând prelevarea în prezența cadrelor medicale.

În urma probatoriului administrat în cauză s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a suspectului, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava și a fost înregistrată cauza penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și  „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Tot duminică, ora 12.40, în timp ce patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești efectua activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza comunei Bilca, pe DJ 178 C, a efectuat semnale regulamentare de oprire autovehiculului care se deplasa din direcția oraș. Vicovu de Sus către centrul comunei Bilca, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani din Rădăuți. Fiindcă emana halenă alcoolică, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: infosuceava

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.