Home / Actualitate / VIDEO: Casă mistuită de flăcări în miez de noapte, la Câmpulung Moldovenesc

VIDEO: Casă mistuită de flăcări în miez de noapte, la Câmpulung Moldovenesc

Pagube de proporții s-au înregistrat azinoapte într-o gospodărie din Câmpulung Moldovenesc. Astfel, militarii Detașamentului de Pompieri din localitate au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea flăcărilor. Potrivit ISU Bucovina, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, deoarece nu se afla nimeni în gospodărie, iar la sosirea echipajelor ardea casa de locuit, construită din BCA (parterul) și lemn (mansarda), cu pericol de propagare la o anexă gospodărească.

Ora anunțării la 112 a fost 0.18, iar incendiul a fost lichidat la ora 3:50.

A fost mistuite mansarda și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, obiecte de mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică, elemente de tâmplărie din PVC, dușumeaua din lemn a mansardei și altele și s-au degradat învelitoarea din tablă și parterul locuinței.

Conform inspectorilor ISU Bucovina, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția anexă.

VIDEO:

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Studenții suceveni au experimentat orientarea în teren

În mediul universitar sucevean, la Facultatea de Drept și Științe Administrative(FDSA), există preocupări permanente pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.