Home / Actualitate / Conducătorii auto din Vicovu de Sus, “sub lupa” polițiștilor

Conducătorii auto din Vicovu de Sus, “sub lupa” polițiștilor

Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Suceava a organizat şi desfăşurat miercuri, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică pe drumurile publice din raza de competență a Poliției Orașului Vicovu de Sus. În cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest 66 de conducători auto, fiind aplicate 19 sancţiuni contravenționale, în valoare de 9.860 lei. Polițiștii au reținut 3 permise de conducere, au retras 6 certificate de înmatriculare și au ridicat 4 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Ca exemplu este dat cazul unui bărbat de 37 de ani, din orașul Vicovu de Sus, ce a fost depistat conducând autoturismul pe strada Calea Bucovinei din localitate  având o alcoolemie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată nu avea asupra sa certificatul de înmatriculare, iar autoturismul prezenta defecțiuni la sistemul de iluminare. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

Un alt bărbat, de 49 ani, din orașul Vicovu de Sus, a condus auto pe DJ 209G Vicovu de Sus, având inspecția tehnică periodică expirată din 02.05.2019. Acesta a fost sancționat contravențional și i s-au reținut certificatul și plăcuțele cu numere de înmatriculare.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Patru dosare penale pentru alcool, și unul pentru un puști de 15 ani, pentru conducere fără permis

În ziua de duminică, polițiștii au întocmit actele necesare pentru 5 dosare penale. Astfel, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.