Conducătorul unui motociclul și pasagerul, accidentați după o ciocnire cu o mașină

Duminică, la ora 19.38, în timp ce conducea motociclul într-o curbă pe DJ 209K din comuna Marginea, pe fondul neadaptării vitezei, un localnic de 19 ani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 42 de ani, tot din comuna Marginea. Potrivit IPJ Suceava, din accident, a rezultat rănirea conducătorului motociclului și a unui tânăr de 18 ani din aceeași localitate, pasager al motociclului, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Motociclistul și șoferul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 19 ani nu deține permis de conducere, motociclul este înmatriculat în Anglia, iar numărul de înmatriculare aplicat aparține unui alt motociclu.

În aceste condiții s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.