Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Un căjvănean a încălcat ordinul de restricție amenințându-și soția și a comis 5 infracțiuni. Polițiștii l-au băgat în arrest.

Poliția orașului Cajvana a fost sesizată duminică, la ora 22.49, de o localnică despre faptul că, soţul ei, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Rădăuţi şi s-a deplasat la locul ei de muncă unde a ameninţat-o. Bărbatul a fost identificat de polițiști pe un drum comunal neclasificat, în proximitatea locuinţei reclamantei în timp ce conducea un moped neînregistrat.

Potrivit IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea hotărârii judecătoreşti”, „ameninţare”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.