Home / Actualitate / Foc la o cizmărie din Suceava, din cauza unei țigări
Un barbat fumeaza, in Bucuresti, miercuri, 16 noiembrie 2011. Incepand cu data de 17 noiembrie 2011 toate tigarile vandute in Europa vor trebui sa aiba o "capacitate redusa de incendiere" (CRC), autoritatile nationale avand rolul de a controla punerea in aplicare a acestei noi masuri de siguranta impotriva incendiilor, potrivit standardelor de siguranta ale UE. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Foc la o cizmărie din Suceava, din cauza unei țigări

Astăzi, la orele prânzului, prin apel la 112 s-a anunțat izbucnirea unui incendiu la o cizmărie de pe b-dul Ana Ipătescu din Suceava. La sosirea echipajelor, ardeau material în interiorul cizmăriei. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere ale Detașamentului de Pompieri Suceava care au lichidat flăcările, suprafața afectată fiind de 30 mp.

Potrivit ISU Bucovina, patru personae au fost evacuate, una dintre ele, un bărbat de 70 de ani, suferind arsuri  minore la un picior. Un echipaj de pe ambulanță i-a acordat primul ajutor medical după care l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava pentru tratament de specialitate.

Inspectori ISP ai ISU Bucovina menționează ca și cauză probabilă a incendiului, fumatul în locuri nepermise.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Datini și obiceiuri de ajunul Sf. Nicolae

In zona rurala, in ziua de Sfantul Nicolae, feciorii se organizeaza in cete, isi aleg …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.