Trei tineri arestați pentru furtul a mai multe mașini

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Siret au identificat luni, abandonat pe un drum de câmp, în zona denumită ”Pârâul Rusului” de pe raza comunei Frătăuții Noi, în vecinătatea comunei  Mușenița, un autoturism fără plăcuțe cu numărul de înmatriculare, aparținând unui bărbat de 69 de ani din orașul Siret, sustras în noaptea de 21/22.07.2019 de către autori necunoscuți de pe raza orașului Siret, fără însă ca proprietarul să aibă cunoștință de comiterea furtului, acesta fiind anunțat de polițiști.

Polițiștii au început să supravegheze zona locului unde se afla autoturismul, astfel, în jurul orei 10.55, la fața locului s-a prezentat o platformă de transport auto și două persoane de sex masculin care intenționau să încarce autoturismului pe platformă.

Potrivit IPJ Suceava, cei doi au fost identificați de polițiști ca fiind un bărbat de 38 de ani, din municipiul Rădăuți și un minor de 16 ani, din comuna Mușenița, care a recunoscut faptul că, în noaptea de 21/22.07.2019, a sustras autoturismul de pe raza orașului Siret, împreună cu fratele său, un tânăr de 22 de ani din comuna Bilca.

În urma investigațiilor și a cercetărilor desfășurate, polițiștii au reușit probarea activității infracționale a celor doi frați și a unui tânăr de 21 de ani, din comuna Burla, respectiv, furtul în perioada 08.07.-17.07.2019 a patru autoturisme, trei de pe raza orașului Siret și unul din comuna Grămești.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei trei suspecți fiind reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava și urma ca astăzi, 23.07.2019, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.