Home / Actualitate / Suicid la Șerbăuți

Suicid la Șerbăuți

Polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați aseară, pe la ora 22.00, prin 112 de către un bărbat din Șerbăuți despre faptul că l-a găsit pe fratele său de 42 ani, decedat în casa sa.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la duminică, 11.08.2019, în jurul orei 21.45, cel care a sunat la 112 s-a deplasat la locuința fratelui său H.V. aflată în spatele casei mamei lor, pentru a-l verifica, ocazie cu care a constatat că nu poate pătrunde în casă deoarece ușa de acces este încuiată din interior. Pe geamul locuinței a observat că fratele său este culcat la podea, motiv pentru care a forțat ușa de acces, a pătruns în locuință unde la găsit pe acesta decedat, lângă pat și cu o plagă tăiată la nivelul gâtului, de mari dimensiuni. Pe marginea patului lângă acesta se afla un cuțit tip cutter cu lama deschisă. În cameră, pe pat precum și pe peretele din partea dreaptă a ușii de acces și în zona trupului neînsuflețit se afla o cantitat mare de sânge.

La fața locului s-a deplasat  și un echipaj medical de la secția de Ambulanță Siret, care a constatat decesul.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni psihice, iar în urmă cu aproximativ trei luni a mai avut o tentativă de suicid, tăindu-și venele de la o mână, fiind atunci internat la Spitalul de Psihiatrie Siret.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

A vrut să depășească neregulamentar un autoturism ce vroia să se alimenteze cu carburanți și a intrat în acesta, la Cornu Luncii

Duminică, la ora 14.35, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A din comuna Cornu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.