Acțiuni polițienești pentru combaterea faptelor de comerț ilicit dar și a transportului ilegal de persoane

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava a organizat joi, o acțiune punctuală pe raza  județului pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală și comerț ilicit, informează IPJ Suceava. Au fost verificate 31 de societăți comerciale, întreprinderi individuale/familiale, persoane fizice autorizate, constatându-se săvârșirea unei infracțiuni. Totodată, s-au aplicat 45 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 91.000 lei și s-au confiscat bunuri în valoare totală de 2.082 lei, constând în produse  industriale, articole de îmbrăcăminte, produse agroalimentare, etc.

Polițiștii au mai ridicat, în vederea continuării cercetărilor, bunuri în valoare de 740 lei, constând în articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diferite mărci, susceptibile a fi contrafăcute.

Tot joi , echipe mixte formate din polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și ai Serviciului Rutier Suceava au desfășurat acțiuni specifice pe raza municipiului C-lung Moldovenesc și a orașului Gura Humorului pe linia prevenirii și combaterii transportului ilegal de persoane, ocazie cu care au constatat o infracțiune, respectiv de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.580 lei. În cadrul acțiunii, s-au mai retras 3 certificate de înmatriculare și s-au ridicat 3 plăcuțe cu numere de înmatriculare. Polițiștii au mai confiscat suma de 250 lei.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.