Home / Actualitate / UPDATE: Trei gospodării afectate de un incendiu, la Bogata

UPDATE: Trei gospodării afectate de un incendiu, la Bogata

Marți seară, trei gospodării învecinate au fost afectate de un incendiu care a avut loc în satul Bogata din comuna Baia. Potrivit reprezentanților ISU Suceava, la fața locului au intervenit pompierii militari de Detașamentul Fălticeni, lucrătorii de la serviciile voluntare pentru situații de urgență din comunele Baia și Cornu Luncii.
Au fost afectate case și anexe din cele trei gospodării pe o suprafață de 200 de metri pătrați.

ISU Bucovina a transmis astăzi, 11 septembrie, amanunte privind incendiul:

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Baia și Cornu Luncii, au intervenit marți, cu 5 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Bogata.

Incendiul a fost anunțat prin apel la 112, la ora: 18.04.

La sosirea echipajelor, ardeau mai multe clădiri dintr-o proprietate, construite din lemn și BCA, grupate apropiat una de cealaltă, unele corp comun, cu pericol de propagare la trei case de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:20.

Au ars: o magazie din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp, un adăpost de animale, corp comun cu alte anexe, pe 100 mp, o terasă acoperită, din lemn, pe 30 mp, circa 3 tone lemn de foc și o tonă de cereale. S-au degradat: câte un perete lateral de la două case de locuit, acoperișul terasei, precum și parțial un autoturism. În incendiu au pierit 4 porci.

Flăcările au izbucnit din magazia de lemn, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cele trei case de locuit, cu bunurile aferente.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două automobile s-au ciocnit în acestă după-amiază la Gălănești.O persoană a rămas încarcerată.

În această după amiază (20 octombrie), pe la ora 16.30, un grav accident de circulație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.