Home / Actualitate / Braconaj piscicol pe râul Suceava

Braconaj piscicol pe râul Suceava

Poliția orașului Milișăuți a fost sesizată vineri, la ora 19:53, prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, mai multe persoane comit braconaj piscicol pe malul râului Suceava. Polițiștii deplasați operativ la fața locului au observat trei persoane care, la vederea echipajului de poliție, au traversat râul Suceava spre malul dinspre localitatea Gară, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea pedestră a acestora, zona fiind izolată, neiluminată și cu teren accidentat, informează IPJ Suceav.

Astfel, la circa 150 metri de râu a fost identificat un tânăr de 19 ani, din orașul Milișăuți care se ascundea, acesta având lângă el un sac de rafie cu pești, cântărind în total aproximativ 5 kg. Totodată, într-un arbust din zonă a fost identificată o undiță telescopică având atașată o plasă monofilament tip ecran.

Potrivit IPJ Suceava, peștii găsiți au fost aruncați în râul Suceava, iar undița cu plasa monofilament a fost ridicată de polițiști în vederea confiscării.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținerea… sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea celorlalte două persoane care au participat la braconaj piscicol, în vederea tragerii la răspundere penală.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două automobile s-au ciocnit în acestă după-amiază la Gălănești.O persoană a rămas încarcerată.

În această după amiază (20 octombrie), pe la ora 16.30, un grav accident de circulație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.