Home / Actualitate / Tânără de 22 de ani răsturnată cu mașina în iazul Șomuz, salvată de 5 pompieri care se întorceau de la un examen

Tânără de 22 de ani răsturnată cu mașina în iazul Șomuz, salvată de 5 pompieri care se întorceau de la un examen

Astăzi, în jurul orei 17:15, o mașină a părăsit partea carosabilă la intrare în Fălticeni, dinspre Suceava, s-a răsturnat, după care a plonjat în iazul Șomuz, a anunțat ISU Bucovina cu mențiunea că, în interiorul mașinii se afla o tânără de 22 de ani.

Cinci pompieri militari, care se întorceau de la Suceava, unde susținuseră un examen pentru ocuparea unor posturi de șef gardă de intervenție și care treceau prin zonă, au acționat imediat pentru salvarea victimei, informează purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, slt. Alin Găleată.

Tânăra a fost extrasă și adusă în siguranță la mal. ALa fața locului a ajuns și o ambulanță SAJ  fiind preluată și transportată la spital. Din fericire, tânăra era conștientă și cooperantă. Polițiștii au preluat cazul și vor investiga circumstanțele în care tânăra de 22 de ani a scăpat mașina de sub control și s-a răsturnat în iazul Șomuz.

Vom reveni cu amănunte.

Foto

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două automobile s-au ciocnit în acestă după-amiază la Gălănești.O persoană a rămas încarcerată.

În această după amiază (20 octombrie), pe la ora 16.30, un grav accident de circulație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.