Home / Actualitate / Minori accidentați în timp ce se deplasau pe biciclete

Minori accidentați în timp ce se deplasau pe biciclete

Luni, în jurul orei 16.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Molidului din municipiul C-lung Moldovenesc, un localnic de 42 de ani a surprins și accidentat ușor un minor de 6 ani din localitate care a pătruns cu bicicleta pe partea carosabilă fără să se asigure corespunzător. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot luni, la ora 18.20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A din comuna Mălini, o localnică de 23 de ani a surprins și accidentat ușor o minoră de 10 ani din aceeași localitate care se deplasa pe bicicletă și care, s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure. Fata a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferița a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Verificări la Șcheia pentru prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor

Polițiști din cadrul  Poliției Municipiului Suceava și Secției 9 Poliție Rurală Șcheia împreună cu lucrători din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.