Home / Actualitate / Patru colete cu țigări de contrabandă abandonate, la Brodina

Patru colete cu țigări de contrabandă abandonate, la Brodina

La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, a fost declanșată luni, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de competență. Astfel, în jurul orei 18.35, un echipaj al poliției de frontieră a observat, pe direcția localității Brodina, un grup de persoane care transporta de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase.

Imediat, frontieriștii au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, dar în momentul în care acestea au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și au fugit.

Pentru reținerea persoanelor care nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras cinci focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit şi au fugit în localitatea Brodina.

Imediat, poliţiştii de frontieră au informat autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu monitorizarea şi cercetarea zonei, fiind descoperite 4 colete cu țigări.

Coletele au fost duse la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 5490 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 64.233 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două automobile s-au ciocnit în acestă după-amiază la Gălănești.O persoană a rămas încarcerată.

În această după amiază (20 octombrie), pe la ora 16.30, un grav accident de circulație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.