UPDATE: Tânără de 22 de ani rostogolită cu mașina în iazul Șomuz, salvată de 5 pompieri care se întorceau de la un examen

Ieri, la ora 17:15, o mașină a părăsit partea carosabilă, la intrare în Fălticeni, dinspre Suceava, s-a răsturnat, după care a plonjat în iazul Șomuz, a anunțat ISU Bucovina cu mențiunea că, în interiorul mașinii se afla o tânără de 22 de ani.

Cinci pompieri militari, care se întorceau de la Suceava, unde susținuseră un examen pentru ocuparea unor posturi de șef gardă de intervenție, și care treceau prin zonă, au acționat imediat pentru salvarea victimei, informează purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, slt. Alin Găleată.

Tânăra a fost extrasă și adusă în siguranță la mal.

Acolo a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată la spital. Din fericire, era conștientă și cooperantă.

Polițiștii au preluat cazul și vor investiga circumstanțele în care tânăra de 22 de ani a scăpat mașina de sub control și s-a răsturnat în apele iazului.

IPJ Suceava a transmis astăzi un comunicat cu amănunte:

La 16.09.2019, ora 16.50, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2, în afara localității Bunești, o tânără de 22 de ani, din comuna Preutești, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, ocazie cu care, a părăsit partea carosabilă și a căzut într-un iaz situat pe marginea părții carosabile.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Aceasta a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.