Home / Actualitate / Două zile de campanie de donare de sânge. În cadrul programului, prin tragere la sorți se va acorda ca premiu, o bicicletă MTB

Două zile de campanie de donare de sânge. În cadrul programului, prin tragere la sorți se va acorda ca premiu, o bicicletă MTB

Între 18 și 20 septembrie, la Centrul de Transfuzie Suceava se va derula o campanie de donare de sânge sub titulatura Zilei Cooperării Europene. Acțiunea va avea loc în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020. Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava pentru granița România-Ucraina Sloganul este „Europa pentru Tine! Tu pentru Viață! Fii Donator!”.

Campania se va desfășura simultan în centrele de transfuzie din toate capitalele regionale, și anume Tulcea, Botoșani, Suceava, Baia Mare și Satu Mare, din România, respectiv Cernăuți, Ivano-Frankivsk, Uzhorod și Odessa, din Ucraina.

La final, prin tragere la sorți, în fiecare loc se va acorda premiul cel mare, o bicicletă MTB.

Extragerea câștigătorilor se va transmite live, pe pagina de Facebook a Programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, pe 26 septembrie.

Toate detaliile campaniei vor fi publicate și actualizate permanent pe website-ul www.ro-ua.net și pe pagina de Facebook a programului.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Verificări la Șcheia pentru prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor

Polițiști din cadrul  Poliției Municipiului Suceava și Secției 9 Poliție Rurală Șcheia împreună cu lucrători din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.