Conduceau fără permis auto

Patru bărbați au fost depistați sâmbătă, conducând fără permis. Doi dintre ei aveau și viteză peste limita legală iar un altul era un minor de 16 ani ce conducea un tractor.

Astfel, în jurul orei 00:39, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control, pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care circula cu viteza de 89 km/h (cu 39km/h peste limita legală). În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere  suspendat începând cu data de 26.09.2019.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru depășirea limitei de viteză.

La ora 11.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au oprit pentru control, pe DN17A din comuna Sucevița, autoturismul condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Sucevița, care circula cu viteza de 72 km/h pe un sector de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h. La verificarea bazei de date, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere  suspendat.

Și acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și a fost sancționat contravențional pentru depășirea limitei de viteză.

La orele 19:23, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Milișăuți și Postului Poliție Iaslovăț au oprit pentru control, pe DC 43 A, pe raza orașului Cajvana, un moped al cărui conducător nu purta cască de protecție. Conducătorul mopedului a fost identificat în persoana unui bărbat de 66 de ani, din orașul Cajvana. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat că acesta nu deține permis de conducere, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La orele 18.20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cajvana au oprit, pe DJ 178 D din localitate, un tractor care tracta o remorcă condus de un minor de 16 ani, din orașul Cajvana. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar tractorul și remorca nu sunt înmatriculate sau înregistrate.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,  „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate”.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Autotren cu lemne de 60.000 de euro, confiscat de polițiști la Sucevița

Pe 16 aprilie, în jurul orei 12.15, polițiștii de la Sucevița au oprit, la Voievodeasa, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.