Home / Actualitate / 265.000 de lei va costa închirierea nocturnei pentru meciul Foresta – Dinamo din optimile Cupei României, de pe stadionul Areni

265.000 de lei va costa închirierea nocturnei pentru meciul Foresta – Dinamo din optimile Cupei României, de pe stadionul Areni

La mijlocul acestei săptămâni (joi), se va supune votului consilierilor municipali asocierea între municipiul Suceava și Asociația Club Sportiv ”Foresta” Suceava, pentru închirierea instalației de iluminare nocturnă pentru meciul Foresta – Dinamo, care se va desfășura în seara zilei de 30 octombrie a.c., începând cu ora 19.30, pe Stadionul Areni. Conform proiectului de hotărâre, asocierea vizează ”Asigurarea cadrului organizatoric necesar desfășurării meciului de fotbal din Cupa României, dintre echipele Foresta Suceava – Dinamo București”.

Contribuția municipiului Suceava la această asociere constă în alocarea sumei de 265.000 lei, care se va utiliza pentru închirierea nocturnei, instalare și asistență tehnică.

Necesitatea acestui proiect se datorează în primul rând dorinței de reprezentare a activității sportive pe plan național iar evenimentul facilitează accesul publicului sucevean de toate vârstele la un meci susținut pe teren propriu în lumina reflectoarelor, promovând în acest fel diversitatea, stimulând turismul cultural, creând oportunități de afirmare și dezvoltare pentru tinerii sportive, se arată în proiectul de hotărâre.

Evenimentul sportiv va avea o largă vizibilitate deoarece va fi transmis direct de posturile de televiziune DIGI, TELECOM și LOOK.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Bărbat din Marginea reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție

Poliţiştii care intervin la  cazuri de violență domestică pot emite, după analizarea situației pe baza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.