Un tânăr de 23 de ani, din Frasin a înghițit aproape un litru de antigel. Acesta a decedat.

Un tânăr de 23 de ani, din orașul Frasin care locuia cu chirie în municipiul Suceava și-a pus capăt zilelor în noaptea de vineri spre sâmbătă bând aproape un litru de antigel.

Sâmbătă, pe la orele 12:30, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către A. D. cu privire la faptul că pe la orele 12:00, în locuinţa sa din municipiul Suceava, strada Tineretului, l-a găsit decedat pe prietenul său Andrei C., un tânăr de 23 an,i din orașul Frasin, cu care locuia împreună.

În urma verificărilor efectuate au rezultat următoarele:

În data de 25.10.2019, în jurul orelor 20:00, tânăra a plecat de la locuinţa mai sus-menţionată, urmând să revină a doua zi dimineaţă. Andrei C. a rămas singur în apartament, fără  a-i da de bănuit prietenei sale că urmează să se sinucidă.

Ieri dimineață, în jurul orelor 11:45, A.D. a revenit la apartamentul său, și a constatat faptul că uşa de acces din locuinţă era încuiată, exact aşa cum a lăsat-o cu o zi în urmă. În momentul în care a intrat în camera prietenului său, l-a găsit pe acesta întins pe pat, fără a respira, iar la nivelul gurii prezenta un lichid de culoare albă.

La scurt timp la faţa locului a sosit un echipaj din cadrul SAJ Suceava, care a constatat decesul tânărului de 23 de ani.

Cu ocazie efectuării cercetării locului faptei a fost găsită o sticlă de 1 litru de antigel, iar în recipient mai erau aproximativ 200 ml de lichid. De asemenea au fost descoperite urme de lichid asemănător celui din recipient, în apropierea patului, precum şi pe parchet.

Pe suprafaţa cadavrului nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă, ceea ce exclude varianta unei infracţiuni. Nu au fost identificate urme de răvăşire sau lipsa unor bunuri sau obiecte.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de către BIC Suceava.

Trupul se află la Morga Spitalului Judeţean Suceava, urmând a i se efectua necropsia medico-legală.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.