Home / Actualitate / Razii în Solca și Siret

Razii în Solca și Siret

Poliția Orașului Solca a organizat în perioada 26.10.-27.10.2019, o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră. Au fost verificate 5  locații, fiind legitimate 76 de persoane și controlate 68 de autovehicule. 18 conducători auto au fost testați alcoolscopic, fiind aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.945 lei și retrase 3 certificate de înmatriculare, din care 1 pentru lipsa poliței RCA.

Și Poliția orașului Siret a organizat sâmbătă, o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia prevenirii infracționalității stradale și combaterea faptelor care aduc atingere unui climat de ordine și liniște publică, ocazie cu care au fost controlate 73 de autovehicule, au fost legitimate 92 de persoane și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.055 lei. Polițiștii au mai retras un certificat de înmatriculare și au ridicat un set cu plăcuțele de înmatriculare ale unui vehicul.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Acord bilateral între Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Universitatea de Stat „Dimitrie Cantemir” (Chișinău, Republica Moldova)

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a primit zilele trecute, vizita unei delegații oficiale a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.