Mopedist din comuna Fîntînele accidentat pe drumul dintre Verești și Dumbrăveni

Joi, în jurul orei 17.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208B, între localitățile Verești și Dumbrăveni, un bărbat de 48 de ani din județul Botoșani, s-a angajat în depășirea mopedului condus în fața sa de un bărbat de 43 de ani din comuna Fîntînele care a efectuat brusc un viraj către stânga, intrând în coliziune cu acesta, informează IPJ Suceava cu mențiunea că, din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători de vehicule au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 43 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,  ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.