Percheziții și dosar penal pentru două arme și muniția aferentă, la Vama

Continuând cercetările într-un dosar penal, suspect fiind un bărbat de 28 de ani, din comuna Vama, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama sprijiniți de Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, au pus în aplicare mandatul de percheziție domiciliară emis de Judecătoria C-lung Moldovenesc, la imobilul în care locuiește bărbatul, ocazie cu care într-o anexă au fost identificate două pistoale, unul cu capse ce trebuie supus autorizării și un pistol tip airsoft cu 12 cartuşe, ce nu necesită autorizarea.

Totodată, cu ocazia percheziţiei au fost identificate și ridicate mai multe tuburi cartuş ce au fost ridicate împreună cu cele trei arme și muniţia aferentă urmând a fi expertizate.

S-a întocmit dosar penal  sub aspectul comiterii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor” și „uz de armă fără drept”, Parchetul de pe lângă Judecătoria C-lung Moldovenesc dispunând prin ordonanță ca cercetările să fie preluate de Serviciul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.