Home / Actualitate / Țigări de contrabandă ascunse în cutii de prăjituri şi cereale, găste la un control în vama Siret

Țigări de contrabandă ascunse în cutii de prăjituri şi cereale, găste la un control în vama Siret

Miercuri, în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat cetățeanul român  I.S., în vârstă de 36 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cutii de prăjituri şi cereale, cantitatea de 246 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare totală de 369 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Razii prin piețele din Liteni, Milișăuți și Zamostea pentru combaterea comerțului ilicit cu animale și produse de origine animalieră

Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava în cooperare cu reprezentanții Direcției Sanitar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.