Home / Actualitate / Transporta cherestea fără acte

Transporta cherestea fără acte

O patrulă din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului a oprit joi, ora 17.30, pentru control pe DJ 177C din localitatea Mironu, autoutilitara cu semiremorcă aparținând unei firme din comuna Valea Moldovei și condusă de un bărbat de 27 de ani, din orașul Cajvana, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 5,46 m.c. cherestea de esență rășinoase.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de circa 3.400 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Gura Humorului.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Razii prin piețele din Liteni, Milișăuți și Zamostea pentru combaterea comerțului ilicit cu animale și produse de origine animalieră

Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava în cooperare cu reprezentanții Direcției Sanitar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.