Evenimente rutier cercetate de polițiști

La 10.11.2019, ora 14.45, în timp ce conducea autoturismul pe DC 65 din comuna Verești, un localnic de 24 ani a surprins și accidentat grav o femeie de 55 ani din aceeași localitate, angajată în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure.
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Plopeni

La 09.11.2019, în jurul orei 09.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 din localitatea Plopeni, orașul Salcea, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente, un bărbat de 34 de ani din județul Botoşani, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 51 de ani din comuna Verești, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 64 de ani din județul Botoșani, oprit la o trecere pentru pietoni pentru a acorda prioritate pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii.
Inițial, din accident, nu au rezultat victime ci doar pagube materiale, evenimentul rutier fiind soluţionat procedural, însă, la 10.11.2019, o minoră de 13 ani din comuna Verești, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani, s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, acuzând dureri la nivelul corpului.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.