Home / Actualitate / 240 de amenzi pentru șoferii ce au călcat prea tare pedalele de accelerație

240 de amenzi pentru șoferii ce au călcat prea tare pedalele de accelerație

În scopul impunerii unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic și combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice cu viteză nelegală, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat în perioada 29.11-02.12.2019, o acțiune punctuală pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, ocazie cu care au fost aplicate 375 de sancţiuni contravenționale în valoare de 185.330 lei dintre care 240 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 10 pentru depăşiri neregulamentare și 125 alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 39 de permise de conducere dintre care 23 pentru viteză, 10 pentru depăşiri neregulamentare și 6 alte abateri și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

IPJ Suceava exemplifică:

Pe 1 decembrie, la ora 10.42, un bărbat de 36 de ani din judeţul Iași a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul  pe DN 2E, în comuna Cornu Luncii, cu viteza de 115 km/h, în localitate, limita fiind de 50 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării pentru 90 de zile.

Tot pe 1 decembrie, la ora 11.14, un bărbat de 34 de ani din oraşul Dolhasca a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul  pe DN 2E, în comuna Cornu Luncii, cu viteza de 104 km/h, în localitate, limita fiind de 50 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării pentru 90 de zile.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Controale prin baruri pentru prevenirea faptelor comise cu violență

Serviciul Investigații Criminale Suceava din cadrul I.P.J. Suceava a organizat în intervalul 06/07.12.2019, o acțiune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.