Home / Actualitate / Un autotren încărcat cu bitum a luat foc, în zori, la Câmpulung Moldovenesc

Un autotren încărcat cu bitum a luat foc, în zori, la Câmpulung Moldovenesc

Astăzi, la ivirea zorilor, militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autotren, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. Incendiul a fost anunțat prin apel la 112, la ora 5:24, iar la sosirea echipajului, ardea trenul de rulare de la semiremorcă (încărcată cu bitum), cu pericol de propagare la întregul autovehicul.

Potrivit ISU Bucovina, au ars două anvelope și elemente combustibile ale caroseriei, precum și din componența instalațiilor electrice și de frânare. S-au degradat elemente metalice ale trenului de rulare și învelișul termoizolant al semiromercii.

Purtător de cuvânt, slt. Alin GĂLEATĂ a spus că “cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin frecare, din cauza unor defecțiuni pe timpul exploatării la sistemul de transmisie al mișcării”.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat încărcătura de bitum și ansamblul autotrenului, format din cap tractor și semiremorcă.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Organizația Mondială a Sănătății România transmite recomandări în legătură cu infecția cu 2019-nCOV (noul coronavirus din China)

Coronavirus nou este o nouă tulpină de coronavirus care nu a fost identificată anterior la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.