Home / Actualitate / O turmă de mistreți a hoinărit vineri noaptea, pe străzile din Suceava poposind în curtea interioară a IPJ Suceava. Jandarmii i-a fugărit spre Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Suceava.

O turmă de mistreți a hoinărit vineri noaptea, pe străzile din Suceava poposind în curtea interioară a IPJ Suceava. Jandarmii i-a fugărit spre Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Suceava.

Sâmbătă, 7 decembrie a.c., în jurul orei 02.20, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Suceava a fost primită o sesizare telefonică din partea ofițerului de serviciu de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Suceava cu privire la faptul că un grup de porci mistreți a intrat în curtea acestei instituții.

În zonă s-a deplasat un echipaj format din 4 jandarmi, care a găsit turma formată din aproxiumativ 15-20 de animale sălbatice în curtea interioară a IPJ Suceava. Jandarmii au făcut zgomot și au folosit lanternele, iar turma a părăsit zona, îndreptându-se spre Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Suceava.

Ulterior, echipajul de jandarmi s-a deplasat în parcul din apropierea Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, unde a identificat încă doi porci mistreți. A fost izolată zona, iar animalele au fost direcționate, de asemenea, spre stațiunea de cercetare.

Intervenția s-a finalizat în jurul orei 04.00, la aceasta participând și efective din cadrul Poliției Municipiului Suceava și Poliției Locale Suceava.

“Recomandăm cetățenilor să sesizeze prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 orice situație de acest gen și să respecte indicațiile forțelor de ordine care gestionează aceste situații” precizează Compartimentul Informare și Relații Publice al Jandarmeriei Suceava.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Minoră de 16 ani din Șcheia trimisă la reeducare pentru „tentativă la tâlhărie calificată”

Secţia 9 Poliţie Rurală Șcheia a primit luni, spre aplicare sentinţa penală pronunțată de Judecătoria Suceava …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.