Home / Actualitate / A accidentat un pieton și a părăsit locul accidentului. Polițiștii l-au identificat pe autor și i-au întocmit dosar penal

A accidentat un pieton și a părăsit locul accidentului. Polițiștii l-au identificat pe autor și i-au întocmit dosar penal

La data de 05.12.2017, ora 06.00, s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, o femeie de 63 ani, din municipiul Rădăuți, care a sesizat faptul că în jurul orei 05.30 a fost acroșată pe trecerea pentru pietoni de către un autoturism. După accident conducătorul auto, un bărbat de 55 de ani din comuna Volovăţ a oprit, a discutat cu victima după care si-a continuat deplasarea.

În urma verificărilor efectuate și a cercetării locului faptei, a rezultat că la data de 05.12.2017, în jurul orei 05.30, bărbatul de 55 de ani se deplasa la volanul autoturismului pe strada Piața Unirii având direcția de deplasare dinspre strada Bogdan Vodă spre strada Dimitrie Onciul.

Când a ajuns în intersecția semaforizată din dreptul Catedralei Ortodoxe, conducătorul auto a acroșat-o cu partea din față a mașinii pe femeia de 63 de ani care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator și marcaj. Din impact victima a căzut pe carosabil, conducătorul auto a oprit, a discutat cu aceasta după care și-a continuat deplasarea.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea pietonului.

Conducătorul auto Hîju Marin, de 55 de ani, din comuna Volovăț, a fost identificat la SC Emilema SRL Volovăț unde este angajat ca gestionar. Acesta a recunoscut fapta și a declarat că a discutat cu victima dar aceasta i-a spus că nu a suferit leziuni.

Victima a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și s-au recoltat mostre biologice de sânge.

Din primele cercetări vinovăția producerii accidentului aparține conducătorului auto care nu a acordat prioritate de trecere pietonului care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.
 

Publicitate

Publicitate
statiedebetoanesisortaresuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Un bărbat din Câmpulung sancționat contravențional după ce a fost prins în trafic cu lemn fără documente legale

La data de 12.12.2017, în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *