Home / Actualitate / A fugit de poliție și a abandonat autoturismul. În interiorul mașinii, oamenii legii au descoperit 10 990 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară

A fugit de poliție și a abandonat autoturismul. În interiorul mașinii, oamenii legii au descoperit 10 990 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară

La data de 02.11.2017, în jurul orei 15.45, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a identificat pe DJ 209G, din comuna Straja, un autoturism al cărui conducător auto, la vederea polițiștilor, a schimbat direcția de mers, întorcându-se către comuna Ulma și mărind viteza de deplasare.

Autoturismul a fost identificat abandonat, la verificarea  interiorului autoturismului, polițiștii identificând 10.990 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară.

Țigările în valoare de aproximativ 110.000 lei, au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 4.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
statiedebetoanesisortaresuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Acțiune pe linia rutieră organizată de Poliția Rurală Vama

La data de 19.11.2017, Secția 14 Poliție Rurală Vama a organizat o acțiune pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *