Home / Actualitate / Aproape 80 de tineri botoșăneni interesați de o carieră în Jandarmeria Română

Aproape 80 de tineri botoșăneni interesați de o carieră în Jandarmeria Română

17 tineri botoşăneni au completat ieri cererile de înscriere pentru admiterea la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi ,,Petru Rareş” Fălticeni, cu ocazia prezenţei în municipiile Botoşani şi Dorohoi a caravanei de recrutare pentru instituţiile de învăţământ postliceal din subordinea Jandarmeriei Române.

De la începutul perioadei de înscriere, nu mai puţin de 77 de tineri s-au arătat interesaţi de urmarea unei cariere militare, care le poate aduce un loc de muncă stabil şi un anumit statut în societate.

Reamintim doritorilor faptul că, pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2018, şcolii de subofiţeri jandarmi din judeţul Suceava i-au fost alocate 350 de locuri, dublu faţă de anii anteriori, în timp ce durata şcolarizării s-a redus la jumătate, datorită necesităţilor de personal din această structură a Ministerului Afacerilor Interne.

Ultima zi de înscriere este 05 decembrie a.c., activităţile de recrutare fiind desfăşurate până la această dată la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, din municipiul Botoşani, str.I.C.Brătianu, nr.110 – 112, în zilele de marţi şi joi, între orele 09.00 – 12.00.

Depunerea dosarelor de candidat în volum complet se face tot în zilele de marţi şi joi, între orele 09.00 – 12.00, până la data de 21.12.2017, la sediul inspectoratului.

Pentru relaţii suplimentare apelaţi numărul de telefon 0231/511533 (interior 24527).

 

Galerie foto

 

Publicitate

Publicitate
savcomangajeaza

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Campania „Școli în siguranță!” desfășurată de polițiștii din Gura Humorului

În perioada 12 – 13 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *