Home / Actualitate / Bărbat din comuna Grănicești a fost prădat de hoți. Polițiștii au identificat autorii faptei ca fiind 4 bărbați din comuna Arbore.

Bărbat din comuna Grănicești a fost prădat de hoți. Polițiștii au identificat autorii faptei ca fiind 4 bărbați din comuna Arbore.

La data de  31.10.2017, în urma continuării cercetărilor în cauza privind furtul comis la 29.10.2017, din locuința unui bărbat de 49 de ani din comuna Grănicești, polițiștii Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi au reușit identificarea autorilor ca fiind 4 bărbați cu vârste între 22 și 58 de ani, toți din comuna Arbore.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că,  profitând de neglijența victimei, care, la 29.10.2017, ora 19.00, fiind în stare de ebrietate, a invitat la locuința sa mai mulți prieteni și o formație de muzică tradițională din comuna Arbore pentru a le cânta, prin forțarea ușii unei magazii, suspecții au sustras  unelte electrice în valoare de aproximativ 5.000 lei.

Bunurile sustrase au fost recuperare și restituite persoanei vătămată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
molroprimfaceangajari

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Acțiune pe linia rutieră organizată de Poliția Rurală Vama

La data de 19.11.2017, Secția 14 Poliție Rurală Vama a organizat o acțiune pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *