Home / Actualitate / Cetățenii din Vatra Dornei, prioritatea polițiștilor – acțiune pentru creșterea gradului de siguranță

Cetățenii din Vatra Dornei, prioritatea polițiștilor – acțiune pentru creșterea gradului de siguranță

La data de 13.01.2018, Poliția Municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră.
În cadrul acţiunii, au fost verificate 21 de baruri, cluburi și săli de jocuri şi au fost legitimate 39 persoane. În acest context, s-a constatat săvârşirea unei fapte penale şi s-au aplicat 28 sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.650 lei, din care 12 pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de circa 3.166 lei, constând în 5,84 m.c. cherestea.

Exemplu:
La 13.01.2018, ora 12.08, o patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe raza comunei Poiana Stampei, autoutilitara condusă de un bărbat de 47 de ani din judeţul Neamţ care transporta material lemnos și care, a prezentat un aviz de însoţire neconform, care nu avea specificate dimensiunile şi numărul de bucăţi de cherestea transportate. În cauză, s-a solicitat sprijinul specialiștilor Gărzii Forestiere Suceava, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 37,69 m.c. cherestea de esență răşinoase și nu 31,75 m.c., conform documentelor. Societatea emitentă a avizului de însoțire a materialului lemnos a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în plus, respectiv 5,84 m.c. cherestea, în valoare de 3.136 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Dorna Candrenilor.

Publicitate

Publicitate
mobilasecondhandsuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Accident rutier provocat de o tânără de 20 de ani

La 22.02.2018, ora 16.40, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Grănicești, sat Slobozia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *