Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

Broșteni 

La data de 04.01.2018, ora 16.20, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, a oprit pe D.N. 17 B din orașul Broșteni, autoutilitara condusă de un localnic de 48 ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Câmpulung Moldovenesc 

La data de 05.01.2018, în jurul orei 01.45, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că pe strada Calea Bucovinei din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 35 ani din localitatea Vatra Moldoviței. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în timp ce conducea autoturismul marca pe strada Calea Bucovinei, ajuns într-o curbă ușoară la stânga, conducătorul auto nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă. Conducătorul auto a refuzat să se supună atât testării cu aparatul etilotest, cât şi recoltării de probe biologice.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor desfăşurate de poliţişti

Joi 22 martie, Poliţia oraşului Frasin și posturile de poliție din arondare au organizat o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *