Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La data de 05.12.2017, ora 17.28, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că un autoturism a fost imlicat într-un eveniment rutier pe DJ 174  în localitatea Panaci. În urma cercetărilor s-a stabilit că la 05.12.2017, în jurul orei 17.00, un bărbat de 28 de ani din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 174 în localitatea Panaci, din direcția Panaci spre Vatra-Dornei, a lovit 4 bovine ce se deplasau în turmă în direcția opusă, însoțite de proprietarul de 40 de ani, din comuna Panaci, rezultând rănirea bovinelor și avarierea autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducerea sub influenţa alcoolului”.   De asemenea, a fost sancționat contravențional, însoțitorul turmei de bovine, conform art. 99 din OUG nr. 192/2002 privind circulația pe drumurile publice.

 

La 05.12.2017, ora 08.40, polițiștii Poliției Orașului Salcea, pe D.N.29, raza localității Plopeni din orașul Salcea, au identificat în trafic o autoutilitară cu numărul de înmatriculare provizoriu expirat din data de 02.12.2017, condusă de un tânăr de 26 de ani.   S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

 

La data de 05.12.2017, ora 21.10, polițiștii din cadrul Postului de poliţie Dumbrăveni şi Siminicea,aflaţi în serviciul de monitorizare a traficului rutier pe D.N. 29, pe raza localității Plopeni din oraşul Salcea, au observat faptul că a avut loc un eveniment rutier, între autoturismul condus de un de 57 de ani, din municipiul București şi o autoutilitară, rezultând doar pagube materiale. Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că bărbatul de 57 de ani a condus autoturismul pe D.N. 29, pe raza localității Plopeni, oraş Salcea, direcţia de deplasare Suceava-Botoşani, a încercat să efectueze o manevră de întoarcere, a pătruns pe sensul opus de mers, timp în care a intrat în coliziune lateral dreapta cu o autoutilitară, care se deplasa regulamentar pe D.N. 29, direcţia de deplasare Botoşani-Suceava. Şoferul de 57 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost testat și conducătorul autoutilitarei rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”.

 

Publicitate

Publicitate
transportinternsiinternational

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

În perioada 20-21 martie 2018 are loc la Manchester, Marea Britanie, conferinţa finală a proiectului „SMART IMPACT

În perioada 20-21 martie 2018 are loc la Manchester, Marea Britanie, conferinţa finală a proiectului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *