Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiștii suceveni

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiștii suceveni

La data de 20.11.2017, ora 13.10, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe DN 17, în orașul Frasin, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat de 33 de ani din orașul Broșteni. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 18.11.2017. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 20.11.2017, ora 17.20, în timp ce conducea autoturismul pe str. Principală din comuna Șcheia, un localnic de 47 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 47 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 20.11.2017, ora 19.07, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control în zona intersecţiei DN 2, cu DJ 209D, din comuna Dărmăneşti, autoturismul cu număr de circulaţie provizoriu, condus de un localnic de 23 de ani, înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula cu viteza de 96 km/h, în localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 05.10.2017. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
molroprimfaceangajari

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 16.03.2018, în jurul orei 06.40, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *