Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întomicte de polițiști

Dosare penale la regimul rutier întomicte de polițiști

La data de 23.11.2017, în jurul orei 05.56, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana și a Postului de poliţie Poieni Solca a oprit pentru control pe DJ 178, din comuna Arbore, mopedul neînregistrat, condus de un localnic de 35 de ani.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar mopedul neînregistrat aparține unui bărbat de 53 de ani din orașul Cajvana, care i l-a împrumutat pentru a face naveta la locul de muncă.
În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 35 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînregistrat”, iar bărbatul de 53 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 23.11.2017, ora 13.15, o patrulă din cadrul Postului de poliție Marginea, a oprit pentru control pe DJ 209K din localitate, autoturismul condus de un localnic de 60 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, fiind radiat din circulație.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 23.11.2017, în jurul orei 19.20, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176, din localitatea Vatra Moldoviţei, autoutilitara înmatriculată în străinătate condusă de un localnic de 18 ani.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

 

 

Publicitate

Publicitate
transportinternsiinternational

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 16.03.2018, în jurul orei 06.40, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *