Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 19.09.2017, în jurul orei 05.10, în timp ce se deplasau pe DN 17, în afara localității Gura Humorului, pe marginea părţii carosabile, un bărbat de 54 de ani din comuna Todireşti și concubina acestuia de 56 de ani din comuna Păltinoasa, s-au angajat în traversarea părţii carosabile, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, moment în care bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost acroșat de un autoturism al cărui conducător auto nu a oprit la faţa locului, continuându-şi deplasarea.

Din accident, a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul implicat în accident a fost identificat la domiciliul unui bărbat de 67 de ani din orașul Gura Humorului, acesta prezentând avarii şi urme ale implicării în evenimentul rutier.

Cu ocazia audierii, bărbatul a recunoscut faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier, însă a crezut că a lovit un câine.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat  pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămarea corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 19.09.2017, în jurul orei 14.15, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă deosebit de periculoasă pe DN 17, în afara localităţii Poiana Stampei, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi carosabilul umed, un tânăr de 23 de ani din judeţul Botoşani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 31 de ani din județul Bistrița Năsăud.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 23 de ani, precum şi rănirea ușoară a pasagerului din autoturismul condus de acesta, un tânăr de 21 de ani, tot din județul Botoșani, care au fost transportați cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 19.09.2017, orele 13.15,  în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 17, în afara localităţii Stroieşti, un tânăr de 28 de ani din județul Prahova nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a derapat şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde, a acroşat un parapet metalic, după care a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 62 de ani din județul Botoşani.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 62 de ani şi a unei femei de 62 de ani, tot din județul Botoșani, pasageră în acelaşi autoturism, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 19.09.2017, ora 16.14, în timp ce conducea autoturismul pe strada Cernăuți din municipiul Suceava, ajungând la intersecția semaforizată cu DC 74, un tânăr de 19 ani din comuna Ilișești, nu a păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune față spate cu autoturismul condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Șcheia pe care l-a proiectat în autoturismul din față, condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Brăila.

În urma accidentului, cei trei conducători auto s-au prezentat la sediul poliției declarând faptul că, din impact, nu au rezultat victime, evenimentul fiind soluționat ca și tamponare.

Ulterior, la ora 21.12, întrucât acuza dureri, tânărul de 19 ani s-a prezentat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Accidente rutiere cercetate de polițiști

La data de 10.12.2017, ora 06.50, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe str. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *