Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 12.10.2017, în jurul orei 11.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Zorilor din municipiul Suceava, un bărbat de 31 de ani, din județul Iași, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, moment în care, a surprins și accidentat ușor, o femeie de 77 de ani, din comuna Șcheia, angajată în traversarea părții carosabile, prin loc nepermis și fără să se asigure.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 12.10.2017, ora 14.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, din orașul Salcea, un tânăr de 21 de ani din județul Botoşani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani, din comuna Fântânele.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto, precum și a unei tinere de 19 ani, din județul Botoșani, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 12.10.2017, ora 20.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175, din comuna Fundu Moldovei, un bărbat de 34 de ani, din comuna Vama, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a acroșat autoturismul condus în aceeași direcție de o tânără de 28 de ani, din localitate, pe care l-a proiectat în afara părții carosabile, după care, continuându-și deplasarea, a intrat în coliziune cu remorca autoutilitarei staționate, condusă de un bărbat de 29 de ani, din comuna Cârlibaba.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, precum și a doi bărbați, unul de 32 ani, din municipiul C-lung Moldovenesc și celălalt de 30 de ani, din comuna Fundu Moldovei, ambii pasageri în autoturismul condus de femeia de 28 de ani.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul bărbatului de 29 de ani și a femeii de 28 de ani și de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 34 de ani din comuna Vama, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 34 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
statiedebetoanesisortaresuceava

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Accidente rutiere cercetate de polițiști

La data de 10.12.2017, ora 06.50, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe str. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *