Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti
O autoutilitară urmarită de către polițiști

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 01.11.2017, ora 08.40, în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare pe o alee din zona Piaţei Agroalimentare Burdujeni, un bărbat de 35 de ani din municipiul Suceava, a efectuat o manevră de mers înapoi fără să se asigure, moment în care a accidentat un localnic de 67 de ani, aflat în spatele maşinii. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La data de 01.11.2017, ora 10.58, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava, un localnic de 50 de ani a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere bicicletei conduse regulamentar din sens opus de un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Dolhasca

La data de 01.11.2017, ora 17.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208I din orașul Dolhasca, un localnic de 29 de ani a intrat în depășirea unui atelaj hipo staționat parțial pe carosabil și neechipat corespunzător pentru circulația pe timp de noapte, moment în care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 20 de ani care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto și căruțașul de 21 de ani, din aceeași localitate, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Acțiune pe linia rutieră organizată de Poliția Rurală Vama

La data de 19.11.2017, Secția 14 Poliție Rurală Vama a organizat o acțiune pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *