Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 28.11.2017, în jurul orei 10.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuți din municipiul Suceava, o femeie de 36 de ani din comuna Șcheia, a accidentat un bărbat de 45 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei, angajat în traversarea drumului public prin fața unei autoutilitare, prin loc nepermis, nesemnalizat și fără să se asigure.Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoare auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care, la spital, conducătoarei auto i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 28.11.2017, ora 15.46, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A, la ieşirea din curtea unei societăţi comerciale din comuna Ipotești, un bărbat de 66 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 67 de ani, din orașul Liteni. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 67 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 28.11.2017, ora 16.50, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, un tânăr de 21 de ani, din comuna Cornu Luncii, a surprins și accidentat ușor o localnică de 22 de ani, angajată în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 28.11.2017, ora 17.30, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Ion Irimescu din municipiul Suceava, un bărbat de 36 de ani, din comuna Cornu Luncii, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers şi a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus în aceeaşi direcţie de o femeie de 36 de ani, din județul Iaşi, pe care l-a proiectat în autoturismul din față, condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Șcheia. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 27 de ani, din comuna Cornu Luncii, pasageră în autoturismul condus de femeia de 36 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu a necesitat internarea. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Botoșani: Misiunile şi activităţile executate pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi personalului didactic în semestrul I al anului şcolar 2017 – 2018

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani este parte semnatară a Planului teritorial comun de acţiune – …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *